Betaalmethoden
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor het gebruik van iDeal brengen wij geen kosten in rekening.

Mocht er iets mis gegaan zijn tijdens de betaling of heeft u geen bankreader bij de hand dan kunt u het totaalbedrag overmaken naar IBAN NL59RABO0178050156 t.n.v.: Handmade by Charlie. Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling.

Verzending en levertijd
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95 en geschiedt via PostNL. Vanaf het moment dat uw pakketje verzonden is, hier ontvangt u automatisch een email over, zal het 1-2 werkdagen duren voordat deze bij u wordt aangeboden. Verzending naar het buitenland is mogelijk, stuur even een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.

Uw bestelling wordt binnen maximaal 3 werkdagen verzonden.
Heeft u een spoedbestelling? Stuur altijd eerst een berichtje en vraag naar de mogelijkheden. Ik zal mijn uiterste best doen om de bestelling op tijd te laten aankomen.

Retourneren
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na verzending op eigen kosten retourneren. Hiervoor dient u eerst contact met mij op te nemen waarna u een retourformulier ontvangt. Retourneren kan alleen als het product in originele en ongeschonden staat verkeerd. Na ontvangst zal het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, binnen 14 dagen worden teruggestort.
Uitzondering: in opdracht gemaakte dan wel gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Klachtenafhandeling
Ondanks dat ik continue werk aan kwaliteitsproducten en verbetering hiervan, kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Graag verneem ik uw klacht via e-mail: info@handmadebycharlie.nl. Binnen 14 dagen zal uw klacht afgehandeld worden.

Gegevens
Handmade by Charlie
Hoflaan 83
2321 SM Leiden
E-mail: info@handmadebycharlie.nl

Bedrijfsgegevens:

BTW nummer: NL184335607B01
Kvk nummer: 60523913

Bank gegevens:

Rabobank Leiden
Rekeningnummer: NL59RABO0178050156
T.n.v. Handmade by Charlie